L'escola

L'Escola Marià Manent és un centre educatiu públic d'Educació Infantil i Primària ubicat a

Premià de Dalt (Maresme-Barcelona).

Benvinguts a

l'Escola Marià Manent

Filosofia educativa

Resumir la filosofia educativa del nostre centre en 10 principis no és una qüestió senzilla, però entenem que és la manera de sintetitzar moltes idees i maneres de fer i poder fer arribar el nostre ideari educatiu.

A l'escola vetllem perquè els i les alumnes rebin una educació integral orientada al ple desenvolupament de la seva personalitat, amb respecte als principis democràtics de convivència i als drets i les llibertats fonamentals. Aquesta educació integral ha de dotar a tots els i les infants del centre de coneixements i habilitats bàsiques i necessàries per desenvolupar-se a la vida, atenent a aspectes educatius, artístics, socials, emocionals, intel·lectuals, físics i formatius.

Clicant sobre cada imatge podreu llegir el desenvolupament d'aquests principis educatius.

 
 

Activitats

A l'escola els nens i nenes fan moltes activitats, moltes!

Les hem agrupat segons les seves característiques, però és impossible ubicar-les totes.

Festes i tradicions
Pla Municipal d'Entorn
Projecte "programa de ràdio"
Club de lectura
Col·laboració amb famílies
piscina
 

Serveis

L'escola ofereix un seguit de serveis a les famílies, amb col·laboració de l'AMPA i el Consell Comarcal, que complementen l'oferta educativa del centre.

Acollida matinal
TRANSPORT
ESCOLAR
20726.png
20726.png
MENJADOR
48442.png
48442.png
 

Espai web per famílies

Les famílies d'alumnes del centre teniu accès a un altre web en el que trobareu gran quantitat d'informació relacionada amb el dia a dia en el centre: festes, esdeveniments, notícies, sortides, actes...

És necessari que conegueu la clau d'accès per poder accedir ra tots aquests continguts que es detallen tot seguit i molts d'altres que anirem incorporant.

Si cliqueu sobre qualsevol de les imatges podreu accedir-hi.

 
 

Matrícula

El període de matriculació pel curs 2019-20 és del 20 al 26 de juny. Recordeu que el nostre horari d'atenció és de 9 a 12 del matí.

DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR PER LA MATRICULACIÓ

  • Fotografies amb el nom i cognom al darrera:

- 1 per nens Ed. Primària
- 4 per nens Ed. Infantil

  • Original i fotocòpia del carnet de vacunacions o certificat equivalent.

  • Original i fotocòpia TSI

 

I la següent documentació degudament omplerta:

AMPA

L'associació de mares i pares (AMPA) de l'Escola Marià Manent és una entitat sense afany de lucre que agrupa pares i mares de l'Escola; una associació comunicativa, participativa i, per tant, oberta a tothom.

És un instrument que tenen les mares i els pares per participar d'una forma activa i organitzada en la vida de l'escola dels seus fills.

El nostre objectiu fonamental és donar suport a pares i mares, mestres i alumnes, i també als òrgans de govern del centre en tot allò que contribueixi a la millora de la qualitat de l'ensenyament que reben els nois i les noies.

Segurament molts relacionareu l'AMPA amb les accions més lúdiques com el Tió de Nadal, Carnestoltes, Festa de la Primavera..., però són moltes altres les gestions i les tasques, algunes no visibles, com permanències, extraescolars, menjador, projectes, organització de xerrades..., que es realitzen des de la Junta amb el suport de socis voluntaris.

L'AMPA, apostant per millorar la comunicació amb les famílies posa a la vostra disposició una App amb diferents apartats per a tenir la informació més accessible. Podeu descarregar-la seguint els següents enllaços.

codi qr ampa.jpg

També es disposa d'un compte de Facebook on es publica informació d'interès per a les famílies.

  • Facebook
AMPA.png