Centre formador d'alumnes en pràctiques

Des del curs 2015-16 l'escola acull alumnes en pràctiques que seran futurs/es mestres així com d'altres que cursen cicles formatius com tècnics d'educació infantil o d'administració. En aquell primer curs vam rebre tres alumnes. Aquesta xifra ha anat augmentant fins a quinze alumnes en el curs 2017-18 i onze en el curs 2018-19.

Això comporta una doble tasca formativa pels docents del centre que tutoritzen a aquest alumnat que comparteixen hores d'aula, reunions de coordinació, claustres...

En fem una valoració molt positiva d'aquesta experiència tant pels professionals del centre, com per l'alumnat universitari rebut, així com pels nostre propi alumnat del centre que acaben creant un vincle afectiu amb aquests/es joves.

Les universitats amb les que acostumem a col·laborar són la UAB, UB, Universitat Ramon Llull (Blanquerna)... 

Ja hem tingut la possibilitat de comptar amb ex-alumnes realitzant les pràctiques i d'altres joves del poble o de la comarca que han pogut conèixer el nostre centre i la nostra manera de treballar.

Seguirem unint forces per poder aportar als nous/ves futurs/es mestres bones pràctiques que puguin utilitzar més endavant i una manera de treballar rigorosa i professional.

Escola Marià Manent

Avda. de la Caritat s/n

Premià de Dalt

  • Twitter Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now