top of page

El Bosc de Lem

Segurament el vostre fill o filla ja us haurà parlat d'uns personatges que viuen experiències plenes d'emocions on es transmeten una sèrie de valors molt importants per la nostra convivència i la pròpia educació dels infants.

Aquest projecte ens parla de sis personatges que tenen sentiments, que s'emocionen i que aquelles experiències i emocions viscudes poden tenir a veure amb moltes de les que els nostres nens i nenes ja han experimentat o estan vivint en aquests moments.

Treballar els valors i les emocions dins d'un ambient distès, lúdic, on l'aprenentatge s'esdevingui fruit del diàleg i l'entesa entre les experiències viscudes pels personatges i els propis alumnes, acaba sent l'objectiu prioritari d'aquest programa que ja fem servir amb tots els grups de Primària de l'escola.

Cada grup-classe compta amb 30 sessions diferents introduïdes per un recurs digital que ha de facilitar la conversa i provocar el sentiment d'empatia cap a aquells personatges que viuen experiències que ens han de permetre qüestionar-nos la nostra manera de fer i consolidar un pensament propi.

Us convidem a visitar la web informativa d'aquest projecte de treball dels valors i les emocions i, principalment, preguntar als vostres fills i filles sobre les experiències viscudes per aquests emotius personatges.

bottom of page