top of page

Alumnes en pràctiques a l'escola

És molt possible que veieu entrar a l'escola persones poc habituals i que no havíeu vist fins ara. No penseu que hem canviat de mestres! Molts de vosaltres ja sabreu que la nostra escola és un centre formador d'alumnes universitaris que en un futur no gaire llunyà seran mestres.

Entenem que és una obligació de tot docent facilitar aquesta etapa d'aprenentatge a futurs companys i companyes, a la vegada que aquests estudiants ens ofereixen una visió dinàmica i des d'un altre punt de vista de la tasca que realitzem diàriament. No hi ha dubte que suposen un suport dins de l'aula i és en aquest intercanvi amb l'alumnat i amb els consells dels seus tutors i tutores, on aquests futurs/es mestres adquireixen competències necessàries pel seu futur professional.

Ja fa tres cursos que vam posar en marxa aquesta iniciativa i estem molt contents i contentes de l'experiència que suposa pels alumnes de l'escola, els i les mestres, i els estudiants universitaris que, fins el moment, tenim la confiança que estan aprofitant la seva estada en el centre.

En aquests moments, durant el mes de gener i febrer, tenim la sort de comptar amb un total de vuit estudiants en pràctiques (mai havíem tingut tants!), als que hem de sumar una auxiliar de conversa en llengua anglesa que romandrà amb nosaltres fins el mes de maig.

 

Aprofitant-nos de la seva bona predisposició, els hem demanat que es presentessin per tal que els i les conegueu una miqueta.

Tània Beltran

taniabeltran27@gmail.com 

Premià de Mar, 23 anys
M'agrada molt fer esport i anar al cinema. 
Estudio Educació Infantil a la UB i estic a 4t de carrera, en acabar faré un màster d'educació emocional en les aules hospitalàries i  començaré a buscar treball com a mestra. M'agradaria molt poder formar part d'un equip de mestres com el d'aquesta escola. 
Faig les meves últimes pràctiques a la classe dels PINS (P5B).

Yasmina Sánchez

yassanoca30@hotmail.es

Vilassar de Mar, 29 anys
Hola a tothom!
Actualment estic estudiant el 3r curs de la carrera d'Educació Infantil a la UNIR (Universitat Internacional de la Rioja). En el mes de novembre vaig començar les  pràctiques a l'escola a la classe de  P3 B: "Els  tarongers". 
També treballo com a monitora de menjador al centre amb els nens/es de 6è.
Premià de Dalt, 21 anys
Estic estudiant segon d’Educació Primària a la Universitat de Barcelona i durant el mesos de gener i de febrer faig les pràctiques a l’escola.
Com m’agrada molt l’educació també sóc monitora d’un esplai i complemento els meus estudis amb Psicologia.

Maurici Albert Deferr

treballmauri@gmail.com

Premià de Dalt, 19 anys
Estudio a la Universitat de Barcelona. Actualment estic realitzant pràctiques a la vostra escola durant el període d'un mes. Vaig ser ex-alumne del Marià Manent i he tingut la sort de poder realitzar les pràctiques amb els meus antics mestres.
També conec a molts alumnes gràcies a les activitats extraescolars, ja que sóc jugador del primer equip del Club Natació Premià i he treballat com a monitor de lleure.

Ànnia Fabregat

anniafabre8@gmail.com

Vilassar de Dalt, 19 anys
Estic estudiant segon d’Educació Primària a la Universitat de Barcelona i actualment estic realitzant les pràctiques d’aquest curs a l’Escola Marià Manent de Premià de Dalt. A més a més, treballo a l’acadèmia Talents de Vilassar de Dalt a les tardes, majoritàriament amb nens i nenes de primària.
Des de petita he tingut clar que em vull dedicar a aquesta professió i, per això, estic molt motivada per enriquir-me al màxim d’aquesta experiència i adquirir totes les eines i coneixements possibles per tal de ser una molt bona mestra.
El Masnou, 20 anys

En aquests moments estic estudiant el 3r any del Grau d’Educació Primària, a la UAB. 

Actualment i fins a finals de febrer, estaré duent a terme les pràctiques en aquest centre, més concretament, a l’aula de 4t B amb la Lídia.  

La meva experiència amb infants ha estat com a professora particular de dos infants de cicle mitjà.

 

Pel que fa als meus interessos, destacar que m’agrada molt llegir i escriure. Per altra banda, m’interessen les llengües, especialment l’anglès i actualment, m’estic preparant per examinar-me del CAE. Alhora, esmentar que m’agrada molt la música, toco el piano i he format part del cor infantil i juvenil de Teià durant 5 anys. 

 

Estic molt agraïda al centre i a la UAB per l’oportunitat que se m’ha donat de formar-me com a docent i poder aprendre tant dels mestres i  infants d’aquesta escola. 

Badalona, 20 anys

Hola a tothom!

Sóc alumna de 3r curs del Grau d’Educació Primària en anglès de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona).

He tingut la sort d’arribar a la vostra escola aquest dilluns dia 8 per tal de dur a terme el meu pràcticum II que tindrà una durada de set setmanes. Estic a la classe de 4t A, on m’han acollit des del primer moment i el meu tutor de pràctiques és el David, un mestre de qui n’aprendré moltíssim i m’ha donat l’oportunitat de fer explicacions a classe i viure en primera persona l’experiència d’atendre i ajudar als nens.

Estic molt il·lusionada i amb moltes ganes de compartir aquesta etapa amb vosaltres, ja que cada hora que passo a l’escola estic més convençuda que he escollit el meu camí somiat i em vull dedicar a ser mestra.

Vilassar de Mar, 21 anys

Estic fent el 4t curs del Grau d’Educació Infantil a la Universitat de Barcelona. Estic a l’escola des de l’octubre (un total de 4 mesos) fent les pràctiques a la clase de P3 (“Els llimoners”) i m'ho passo d'allò més bé amb els més petits!

Ja que m’agrada molt l’anglès, m’estic formant per ser mestra d’aquesta llengua. En un futur m’encataria poder aportar els meus coneixements als més petits per ajudar-los a aprendre aquesta llengua de manera lúdica.

Greece, Athens. 24 years old
Hola!
My name is Anna and I will be teaching English along with the other teachers of Maria' s Manent School.
As long as I am here, I enjoyed the friendly environment and the beautiful landscapes of your country. I am looking forward to learn more about the people and the culture too.
bottom of page